Grupul Transferoviar

 Suntem un grup de societăti unit şi solid, cu activitate în domeniul feroviar atât pe piaţă internă, cât şi la nivel internaţional. 

 Cu activităti derulate atât în domeniul construcţiei şi reparaţiilor de material rulant şi de cale ferată, cât şi de transport marfă şi călători, reuşim să satisfacem o paletă largă de cerinţe în domeniul serviciilor feroviare, punând pe primul plan nevoile clientului şi satisfacerea celor mai înalte standarde de calitate şi promptitudine. 

 Pe piaţa de construcţii şi reparaţii de material rulant, suntem prezenţi prin intermendiul companiilor Remarul 16 Februarie, Uzina de  Vagoane Aiud (UV Aiud) şi Societăţii de Întreţinere şi Reparaţii de Vagoane Caransebeş, în timp ce pe piaţa de transport marfă şi transport călători suntem reprezentaţi de Transferoviar Grup, respectiv Transferoviar Călători

 Calitatea serviciilor şi flexibilitatea Grupului ne certifică în faţa altor competitori, pe pieţele pe care activăm, în timp ce loialitatea faţă de client şi spiritul inovator ne ghidează activitatea curentă. 

Descărcați broșura
  • 0a342ae0-cea3-495d-8245-1595a5333006-photoshop
  • 14aba079-a9b5-49c3-9bfe-3da5c00e2126
  • 99953e1d-a67a-4685-86d9-c3822a617367
  • ad70f8ca-ba97-44a2-8d8f-502e970f482f
  • de24ac2e-6d80-4de3-974e-25c8c0f4caac

PUNCTE FORTE

Puncte forte Transferoviar Grup
● profesionalism si seriozitate;
● dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu clienţii şi colaboratorii noştri;
● asigurarea promptă a tuturor serviciilor care sunt înglobate în sistemul feroviar;
● experienţa şi plus valoarea  adusă prin gestionarea celor peste 300 de km de linii de cale ferată;
● îmbunătăţirea continuă a sistemelor şi capacităţilor de lucru prin creşterea randamentului capacităţilor tehnice cu ajutorul retehnologizărilor efectuate prin modernizarea materialului rulant. 
● dezvoltarea de parteneriate stabile şi de lungă durată cu toţi operatorii feroviari de stat şi privaţi europeni. 

MISIUNE, VIZIUNE, OBIECTIVE

        Suntem o companie care se bazează în primul rând pe o echipă de profesionişti, fiind prezenţi de peste 10 ani pe o piaţă competitivă unde este loc doar pentru companii solide care pun accent pe seriozitate şi profesionalism. 

        Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurarea serviciilor de transport şi manevră feroviară de marfă şi călători, gestionarea de infrastructură feroviară, construcţia de căi ferate, drumuri şi autostrăzi. 

        Misiunea companiei este de a se afirma ca partener loial, capabil să satisfacă nevoile specifice ale clienţilor şi de a-şi imbunătăti constant poziţia atât pe plan local, cât şi internaţional. 

        Viziunea companiei Transferoviar Grup are la bază dorinţă noastră de a deveni prima opţiune a clienţilor în ceea ce priveşte alegerea partenerului în domeniul transportului de marfă şi al activităţilor conexe acestuia.  

        Obiectivele Transferoviar Grup   

-   Furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi mediul inconjurător; 

-   Dezvoltarea unei relaţii sustenabile cu clienţii noştri, bazată pe un sistem de tipul win-win; 

-   Dezvoltarea continuă a resurselor umane în scopul obţinerii de performanţă în domeniu, reorganizarea firmei pentru a putea răspunde misiunii; 

-   Promovarea managementului calităţii; 

-   Instruirea continuă a personalului, în vederea însuşirii tehnicilor şi tehnologiilor moderne.

Declarația de politici a directorului general: